petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Kako izgledaju ekipe iz Španije i Turske?

Kao što znate, 1. oktobra bi trebalo da startuje nova sezona Evrolige. Ekipe se uveliko spremaju za elitno takmičenje i odigravaju pripremne utakmice.

U Španiji je Barcelona igrala regionalnu katalonsku ligu gde su savladali Manresu 91-82. Novi trener Sarunas Jasikevicius mogao je biti zadovoljan, pošto je četvoro njegovih igrača bilo dvocifreno.

Najefikasniji bio je P. Oriola sa 17 poena, zatim Heurtel 14 poena, Mirotić 13, dok je Abrines imao 10. Nick Calathes je imao samo 3 poena, ali i 10 asistencija.

Valencia je igrala pripremni meč protiv Murcie, a sprski igrači Vanja Marinković i Nikola Kalinić pružili su odlične partije. Bivša nada Partizana, Vanja postigao je 18 poena, dok je Kalinić koji je stigao iz Fenera zabeležio 9 poena uz odličnu odbranu. Bojan Dubljević imao je 11 poena.


Anadolu Efes je prošle sezone verovatno ostao nezasluženo bez titule, a da i u ovu ulaze sa istim žarom pokazuje i dominantnost u pripreminm mečevima na Gloira kupu. Bryant Dunston je postigao 25 poena,a Vasilije Micić 18 poena u odsustvu Shane Larkina.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje