petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Moskovljani veliki favoriti

Kreće eliminaciona borba i Plejof Evrolige gde osam timova idu ka jednom cilju. Prvi meč igra se od 19h kada će CSKA Moskva ugostiti Baskoniu.

Prva utakmica je veoma važna, jer otvara niz. Mi smo dobro pripremljeni i spremni, a očekujemo da će nam navijači pružati podršku – izjavio je trener CSKA, Itoudis.

Ove ekipe imale su 2 okršaja ove sezone. U prvom duelu u Moskvi 25. novembra CSKA naizgled oslabljena neigranjem Nando de Coloa, oduvala je Baskoniu 112-84. Tada je Miloš Teodosić imao najbolju partiju sezone sa 34 poena i 10 asistencija.

Baskonia se revanširala 17. marta u uzbudljivom meču gde su pobedili sa 1 poenom razlike (79-78). Mađarski reprezentativac Adam Hanga tada je bio najefikasniji u španskom sastavu.

Kladionice su dale kvotu od svega 1.12 na prolazak CSKA u nastavak takmičenja, što je i sasvim realna kvota. Za teško je poverovati da će Baskonia napraviti brejk u Moskvi, jer je ekipa Itoudisa cele sezone izgubila samo jedan meč – od Fenerbahcea.


Savet za klađenje: Teodosić je imao najbolju partiju ove sezone protiv ove ekipe i vrlo je verovatno da će kao lider i danas prebaciti poentersku marginu (15.5 poena). Ukoliko to ne učini danas, u sledećem meču će sigurno.

Pobeda CSKA @1.12

Teodosic vise od 15.5 poena @1.85


Druga utakmica je već za 2 dana, takođe u glavnom gradu Rusije (20.4.).


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje