subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: PAO želi da poravna rezultat

U okviru druge utakmice Plejofa serije između Panathinakosa i Fenerbahcea od 20h će se u OAKA areni odigrati meč.

Dva totalno drugačija poluvremena odigrao je PAO u prvoj utakmici kada su na poluvremenu imali plus 14 poena, a na kraju su meč izgubili sa 13 poena (58-71). Brilijante partije pružili su srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović (23 poena) i Nikola Kalinić (16 poena) i oni su bili jedini dvocifreni u turskoj ekipi. Ekipa Željka Obradovića imala je 8 skokova više, a procenat za 3pt bio je izuzetan – 59,1%.

Chris Singleton iz ekipe Zelenih je bio potpuno limitiran jer je meč završio 3 poena (sezonski prosek 12 poena). KC Rivers i Mike James bili su najefikasniji, a i danas se očekuje od njih daju još veći doprinos.

M. James je ove sezone imao najbolju poentersku partiju upravo protiv Fenera – 19. januara kada je imao 25 poena. Željko je pre 2 dana malo izmešao sastav i krenuo sa Bobby Dixonom sa klupe, što je prouzrokovalo direktan duel Jamesa i njega. James je završio sa 14 poena meč.


M. James (PAO) više od 12.5 poena @1.85

Savet nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje