četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Sale Dorđević će imati sve snage na raspolaganju?

Fenerbahce Beko suočava se sa Panatinaikosom OPAP u drugoj nedelji Evrolige. Pre gostovanja u četvrtak, 7. oktobra, glavni trener Aleksandar Đorđević i Achille Polonara podelili su svoje stavove o utakmici.

Rekavši da će to biti teška borba, Aleksandar Đorđević je rekao: „Neki od naših igrača, uključujući Marka (Gudurića) i Danila (Barthela) vraćaju se u tim nakon povrede i biće u sastavu. Na parketu ćemo odraziti svoju igru i pokušati da ne dozvolimo njihov uticaj na napade dodavanja. Naravno, ofanzivni skokovi su takođe jedna od njihovih najjačih tačaka i znamo da to moramo zaustaviti. Imaju veoma iskusna imena. Takođe moramo biti spremni za atmosferu u OAKA -i. Moramo biti spremni za borbu, fizički i psihički. Moramo da igramo intenzivnu i pametnu košarku 40 minuta“.

Izrazivši da se suočiti sa veoma teškim i atletskim timom, Achille Polonara je rekao, „Igraće pred svojim navijačima i čeka nas veoma teška utakmica. Ali idemo u Atinu da pobedimo. Zaista nam je potrebna ova pobeda u gostima. Zbog toga moramo prvo  zaustaviti njihove tranzicione napade. Ne treba zaboraviti da su takođe vrlo efikasni u ofanzivnim skokovima. Moramo da damo sve od sebe da pobedimo. “ rekao je.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje