nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropa: Baldwin i Fall dominiraju u svojim ekipama (rezultati ostalih Evroligaša)

Šampion Evrolige Efes ostavario je i 2. pobedu u predsezoni, ovoga puta svaladana je Bresica 89-75. Najefikasniji bilio su Krunoslav Simon i Tibor Pleiss sa po 14 poena, dok je Vasa Micić postigao 11. Shane Larkin nije nastupao. Sledeći meč Anadolu Efes igra protiv Monaca.

Moustapha Fall (došao iz Asvela) bio je najefikasniji sa 18 poena u pobedi Olympicaosa protiv bugarske ekipe. I novopridošli Tyler Dorsey je bio odličan sa 13 poena, kao i Walkup sa 10.

Baskonia je osvojila mini-turnir u Italiji gde je Alec Peters postigao 15, a Wade Baldwin 14 poena u pobedi nad Sassariem. Prošlosezonski ljubimac navijača Zvezde u seriji protiv Budućnosti – Landry Nnoko imao je dabl-dabl sa 13 poena i 10 skokova.

Na istom mini-turniru 3. mesto osvojio je Bayern koji je do pobede predvodio Ognjen Jaramaz sa 11 poena, a isto toliko upisao je Darruin Hiliard.

Zenit je otvorio predsezonu sa pobedom nošen šuterom Billy Baronom koji je imao 22 poena protiv Parme, dok je bivši NBA igrač Shabazz Nappier imao 14.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje