utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit bez nekoliko startera i glavnog trenera!

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil
🇧🇷 01:00 Palmeiras – Tombense
TIP: G1+ (2.50) #WIN ✅

Palmeiras će imati probleme večeras glavni trener Abel Ferreira i njegov pomoćnik Vitor Castanheira su suspendovani. Najmanje 3 startera neće igrati zbog povrede Raphael Veiga (14/3 M), Piquerez (13/1 D) i Rony (14/6 F). Artur (14/3 M) ne može da igra, jer je igrao za Bragantino. Atuesta (6/1 M) i Bruno Tabata (10/1 M) su takođe povređeni. Pod velikim znakom pitanja su nastupi Marcos Rocha (13/0 D) i Gustavo Gómez (14/0 D) zbog velike istošenosti u prošlom meču gde su igrali finale Campeonata Pauliste.

Izvor: ge.globo

Na drugoj strani, Tombense učestvuje 6. put na ovom takmičenju. Pokušaće da ispiše istoriju u slučaju da se plasiraju u narednu fazu. Igrači i trenersko osoblje imali su 10 slobodnih dana da usavrše svoju formaciju i dobro se pripreme za ovaj meč. Kadrovska situacija izgleda jako dobro. Tombense nema bitnijih izostanaka.

Sve u svemu, Palmeiras je ovde veliki favorit, ali trenutna situacija ne izgleda najbolje. Odsustvovaće glavni trener i još neki starteri. Upravo to može da iskoristi Tombense, koji ima samo 1 poraz na poslednjih 10 mečeva. Igramo na minimalan ulog tip G1+, jer gosti dolaze odmorni i pokušaće da ispišu istoriju. Probaću i tip X2 (5.50), takođe na minimalan ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje