petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Favorit neće uspeti da sačuva svoju mrežu?

➡️ BUGARSKA: Kup
🇧🇬 15:00 Nesebar – Septemvri Sofia minimalan ulog D1+ (2.55)

Nesebar koji nastupa u 3. jugoistočnoj ligi Bugarske, dobro je otpočeo sezonu. Na 5 odigranih utakmica imaju učinak od 3 pobede i 2 remija. Na svakoj odigranoj utakmici do sada postigli su bar 1 gol. Odbrana i napad dobro funkcionišu. Postigli su 14 golova, što ih svrstava u 2. napad lige. Baš kao i napad, odbrana je druga u ligi, sa primljinih 6 golova. Sve u svemu, situacija je jako dobra.

Na drugoj strani lider druge lige je Sepremvri Sofia, sa 6 pobeda i 2 poraza na 8 odigranih utakmica. Mogu se pohvaliti najboljim napadom, koji je do sada postigao 15 golova. Međutim odbrana za jednog lidera i nije tako sigurna, jer je propustila 10 golova. Samo u prvom kolu su uspeli da sačuvaju svoj gol, na ostalim utakmicama bar jednom su vadili loptu iz svoje mreže.

Sve u svemu, možemo očekivati rotaciju kod drugoligaša, jer se oslanjaju na mlade igrače, samim tim neko od njih će sigurno dobiti priliku. Na drugoj strani Nesebar je motivisan, što je i sam Niki Drosev jedan od glavnih igrača, potvrdio i žele da danas naprave iznedjenje. S obzirom da Septemvri ima problema u odbrani, na to da dodamo i rotaciju, samim tim tip D1+ ima value, na neki manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje