ponedeljak, 13. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit neće uspeti da sačuva svoju mrežu?

➡️ UKRAJNA: Premier League
🇺🇦 14:00 Kolos Kovalivka – Shakhtar D1+ (1.70)

Shakhtar se nije proslavio na početku sezone, na 4 odigranih utakmica, osvojili su samo 8 bodova. Prvi problemi se naziru odmah na početku, a to je odbrana koja je primila gol na svakoj utakmici. Protiv Veres-Rivna nisu opravdali ulogu favorita u 2. kolu, jer su igrali nerešeno. Pored toga dva igrača na prošlom meču u remiju sa Kryvbas-om (3:3) dobila su crvene kartone. Artem Bondarenko (3/0 M) i Dmytro Chyrgynskyi (2/0 D), tako da su danas nedostupni zbod suspenzije.

Na drugoj strani, Kolos Kovalivka motivisan dočekuje favorita, jer su na 4 utakmice još uvek ne poraženi. Trenutni učinak je 2 remija i 2 pobede. Na 4 odigrane utakmice postigli su 5 golova i primili samo 1.

Sve u svemu, Shakhtar je favorit u ovom meču, ali postoje probleme koje još uvek nisy rešili, pre svega u odbrani, jer su primili bar 1 gol na svakoj utakmici. Na drugoj strani Kolos je motivisan, jer su pokazali dobru igru. S obzirom na ovakvu situaciju, mislim da domaćin ima dobre šanse da postigne gol. Samim tim igramo tip D1+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje