ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit neće uspeti da sačuva svoju mrežu?

➡️ FINSKA: Soumen Cup
🇫🇮 17:30 GBK Kokkola – Oulu na manji ulog D1+ (2.00)

Na programu je 2. kolo Finskog Soumen kupa. U ovom duelu sastaju se nizeligaš GBK Kokkola i prvoligaš Oulu. Nije potrebno diskutovati oko favorita u ovom meču. Međutim, svima nam je poznato da su iznenađenja upravo moguća u kupu.

Naime, GBK Kokkola je na savršen način otpočeo novu sezonu. Na odigranih 4 ligaških mečeva, imaju maksimalan učinak, 4 pobede. Sa 13 postignutih golova najefikasniji su tim u ligi. S obzirom da im gostuje prvoligaš, igrači će biti dodatno motivisani.

Sa druge strane Oulu je na zvaničnom sajtu najavio da pristupa ovom meču kao ligaškom, ali isto tako najavljene su promene i rotacija tima, jer igraju ligaški meč u subotu. U ligi na odigranih 5 mečeva, još uvek nisu zabeležili nijednu pobedu, dok je odbrana na svakoj utakmici primila bar 1 gol.

Sve u svemu, favorit jeste Oulu, medjutim forma nije na njihovoj strani. Sa druge strane, GBK Kokkola je pun samopouzdanja i spreman da iznenadi. S obzirom da gosti dolaze u mešovitom sastavu i sa slabom odbranom, igramo na manji ulog tip D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje