subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit sa alternativnim sastavom, da li može autsajder to da iskoristi!?

➡️ BRAZIL: Campeonato Carioca
🇧🇷 01:10 Fluminense – Nova Iguacu na sitno G1+ (2.25) Mozzart

Fluminense je pobedio Recende na svom debiju u ovom takmičenju rezultatom 2:0. Starteri su bili isti oni koji igrači koji su igrali i prošle godine. Fernando Deniz če u ovom meču promovisati zamene u svim sektorima, tako da će na terene alternativni tim. Tendencija je da startuju 4 nova igrača, sva 4 su iz odbrambenog dela. Golman Vitor Eudes, Vitor Mendes (štoper), Jorge (levi bek) i Guga (desni bek).

Na drugoj strani Nova Iguacu je u 1. kolu Carioca igrali nerešeno sa Volta Redondom (0:0). Trener Carlos Vitor neće ništa preterano menjati u svom sastavu. Glavne nade za postizanje golova su napadači Andrey Dias i Nathan Palafoz, koji je došao iz Alavesa.

S obzirom da će Fluminense sa alternativnim sastavom na teren, gosti bi mogli u vidu gola to da iskoriste. Pogotovo što su 4 nova igrača iz odbrane i trebaće vremena da se uigraju. U ovom takmičenju, što se medjusobnih mečeva tiče, gosti su zatresli mrežu na 5 od poslednjih 6 utakmica odigranih u ovom takmičenju. Probaćemo na manji ulog gost postiže gol, kvota je odlična. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje