ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit u teškoj situaciji, da li autsajder može to da iskoristi?

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 16:00 Bihor – FC Arges na manji ulog 1X (2.10) ✅/ 1 (4.95)

Arges trenutno nije u dobroj situaciji. Prošlogodišnji prvoligaš imao je zadatak da se ekspresno vrati u najveće Rumunsko takmićenje. Međutim, stvari na početku sezone nisu dobro krenule. U ligi 2, nisu ostvarili nijednu pobedu na ukupno 4 odigrana meča (3 remija i 1 poraz), jedina pobeda je ostvarena u kupu, međutim i tu su strepeli do kraja, jer je niželigaš imao još nekoliko dobrih prilika za izjednačenje. Alexandru Pelici novi trener na startu sezone, više nije trener, jer je dobio otkaz. Ekipu će voditi Eugen Beza koji je drugi trener i jedini sa A licencom.

Bihoru puno znači ovaj meč. Igranje u kupu, protiv jačih timova, sigurno će značiti trećeligaškom timu. Bihor dočekuje Arges vrlo motivisan, imaju maksimalan učinak do sada. Na 3 takmičerske utakmice, ostvarili su 3 vezane pobede (2 u kupu i 1 u ligi). Oni su ujedno jedan od glavnih favorita za osvajanje Serie 8 (3. Liga). Trener tima Florin Farcaş je zadovoljan dosadašnjim učinkom igrača i želi da pred svojim navijačima izbaci Arges.

Sve u svemu, Bihor ima priliku da iskoristi trenutnu situaciju Argesa, koji se muči na početku sezone. Izjava stručnog štaba uoči ovog meča nije bila, međutim postavlja se pitanje koliko je Arges zainteresovan za ovo takmičenje. S obzirom da žele ekspresan povratak, fokus bi morao da ostane u ligi. Na drugoj strani, Bihoru je ovo važan meč i želi da se plasira u grupnu fazu kupa. Pored dobrog morala, igrači na terenu deluju uigrano. Samim tim, mislim da dupla šansa na domaćina ima vrednost na manji ulog. Kao i čist 1. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje