četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit znatno oslabljen u napadu!

➡️ ŠPANIJA: Copa del Rey
🇪🇸 12:00 Barbastro – Ponferradina 0-2 (1.65)

Ponferradina nije uspela da ostvari pobedu na poslednjih 4 ligaških utakmica. Pred toga na ovom susretu trener Íñigo Vélez neće moći da računa na nekoliko igrača, većina njih iz ofanzivnog dela: Yuri (10/3 F), Ernesto (6/0 M), Brais Abelenda (10/3 F), Álvaro Vázquez (5/0 F), David Soto (10/0 F) i Mangel (1/0 M). Samim tim promene su neophodne na ovom susretu.

Barbastro na drugoj strani nastupa u Segundi, tačnije u Grupi 2. Od dolaska Dani Martíneza na mestu trenera, tim je vezao 3 utakmice bez poraza (2 pobede i 1 remi). Na ovom meču dolaze kao autsajderi, samim tim nemaju šta da izgube i pokušaće da iznenade svog protivnika. Za vikend ih očekuje meč protiv direktnog konkurenta za napuštanje opasne zone San Juana, samim tim ne očekujem svih startnih 11 danas.

Sve u svemu, Ponferradina dolazi oslabljena na ovaj susret. Napad je najviše pogođen, gde odsustvuju većina igrača, među njima i 2 najbolja strelca. Na drugoj strani, niželigaš Barbastro je ostvario neke dobre rezultate, od dolaska novog trenera i pokušaće da ne izgubi danas. Mislim da nas očekuje tesna utakmica, tip 0-2 bio je dobitan na svim utakmicama kada je Ponferradina igrala u gostima. S obzirom da nedostaju igrači iz napada, očekujem sličan scenario i danas. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje