nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Favoritu trenutno ništa ne polazi za rukom!

➡️ JUŽNA KOREJA: K League 1
🇰🇷 07:00 Seoul – Jeonbuk
TIP: minimalan ulog D2+ (2.30)

Nekadašnji osvajač 5 uzastopnih titula u ovoj sezoni prolazi kroz težak period. Jeonbuk je pao na 10. mesto sa ukupno osvojenih 10 bodova (3 pobede, 1 remi i 6 poraza). Atmosfera je sasvim drugačija. Uprkos ‘sporom startu’ prošle sezone, Jeonbuk se u 10. kolu popeo na 4. mesto, ali je ove sezone i dalje ‘na dnu’. Trener Kim Sang-Sik je dobrovoljno podneo ostavku. Pored toga 2 odbrambena igrača su suspendovana zbog crvenog kartona Jeong-Ho Hong (9/0 D) i Moon-Hwan Kim (7/0 D), dok se napadač Min-Kyu Song (10/2 F) povredio na poslednjoj utakamici i bio je zamenjen u I poluvremenu. Postoji velika sumnja da će danas nastupati.

Na drugoj strani Seoul je odlično startovao u novu sezonu. 2. pozicijia sa osvojenih 19 bodova. Mogu se takođe pohvaliti odličnim napadom koji je postigao 21 golova na 10 odigranih utakmica, što je ujedno i najbolji napad lige.

Sve u svemu, Jeonbuk prolazi kroz težak period. Trener je podneo ostavku zbog loših rezultata. Atmosfera nije najbolja u timu. Nervoza kod igrača, konkretno u prošlom meču, dovela je do isključenja istih. Na drugoj strani, Seoul bi mogao to da iskoristi. Imaju priliku da ostvare pobedu protiv Jeonbuka još od 2017. godine. Imaće prednost domaćeg terena, pored toga napad je dokazao da funkcioniše. Samim tim odlučili smo da tipujemo na golove. Igramo tip D2+ na manji ulog. Kao i prelaz 2-1 (32.00) na osećaj. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje