subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorizovani tim bez 4 standarna igrača, prilika za drugi tim da to iskoristi.

➡️ PERU: Liga 1
🇵🇪 02:00 U. de Deportes – Dep. Municipal minimalan ulog G1+ (2.10)

Zbog obaveza u reprezentaciji U. de Deportes ne može da računa na 4 standardna igrača: Aldo Corzo (23/0 D), Andy Polo (24/1 M), Piero Quispe (26/4 M) i Alex Valera (23/13 F, najbolji strelac). Napad nije tako efikasan kao na kraju Aperture, samim tim klub je gubio poene na lake mečeve.

Na drugoj strani, Dep. Municipal prolazi kroz loš period i administrativne probleme. Samim tim, jasno je zašto su autsajderi večeras. Santiago Acasiete je postavljen za novog trenera i trebalo bi da unese svežinu u timu. Na poslednja 4 od 5 gostovanja, postigli su bar 1 gol. Isto tako kada je u pitanju ovaj teren, postigli su gol na 9 od ukupno 11 odigranih mečeva.

Sve u svemu, s obzirom da domaćinu nedostaju 4 starta, pokušaćemo sa tipom G1+ (gost postiže gol). Iako su gosti u teškoj situaciji, bivši defanzivac i novi trener trebalo bi da pokrene moral igračima, kako bi na neki način zaustavio favorita. Kvota je sasvim dobra i vredi probati na manji ulog. Pored toga, probacemo i prelaz u oba smera 2-1 (26.00)/1-2 (95.00). S obzirom da su imali 2 prelaza u korist Dep. Municipala. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje