sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorizovani tim nije stabilan u odbrani!

➡️ UKRAJINA: Premier League
🇺🇦 16:00 Dynamo Kiev – Vorlska minimalan ulog G1+ (1.60)

Dynamo Kiev je imao obaveza u Evropi, međutim nisu ispunili svoj cilj da se kvalifikuju u Ligi Konferencije. Porazio ih je Bešiktaš ukupnim rezultatom (4:2). U prvoj ligi Ukrajine zauzimaju 11. poziciju sa osvojenih 6 bodova na 3 odigrane utakmice (2 pobede i 1 poraz). Odbrana nije pokazala stabilnost, tako da su na svakom ligaškom meču primili bar 1 gol.

Na drugoj strani Vorskla je trenutno 7. sa osvojenih 9 bodova. Nakon lošeg starta od 2 poraza, uspeli su da naprave seriju od 3 dobijena meča. Samim tim danas imaju motiva, da iznenade favorita. Ofanzivno dobro funkcionišu, jer je napad do sada postigao gol na svim odigranim utakmicama do sada.

Sve u svemu, Dyn. Kiev ima još 3 utakimce koje tek treba da odigra, s obzirom da su igrali kvalifikacije. Sveukupna forma i nije baš najbolja, tako da će u ovom meču pokušati da to promene. Međutim, u goste im dolazi motivisani autsajder, koji je do sada vezao 3 pobede, samim tim zadatak za Dynamo Kiev neće biti lak. Ne osporavamo pobedu favorita, ali mislimo da neće biti bez primljenog gola, jer napad gostiju vrlo dobro funkcioniše. Igramo tip G1+ na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje