sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Fenomenalni Kecmanović u čevrtfinalu Indijan Velsa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja sa fenomenalnim partijama na mastersu u Indijan Velsu. Mladi Srbin se plasirao u četvrtfinale nakon što je savladao šestog tenisera sveta Matea Beretinije rezultatom 2:1, po setovima 6:3 6:7 (5:7) 6:4.

Bez ikakve sumnje jedna od najvećih pobeda Kecmanovića u karijeri. Još jednom je pokazao sav svoj potencijal i napredak u igri kada se igrau ključni poeni.

Ključan detalj prvog seta bio je četvrti gem kada je Kecmanović napravio brejk. Imao je Kecmanović nakon toga još jednu priliku za dupli brejk prednosti, no Beretini se spasio, ali do kraja seta nije ugrozio servis Kecmanovića.

U drugom setu igralo se gem za gem. Serveri su radili sjajan posao, a prva brejk lopta viđena je tek u 11. gemu i to na servis Beretinija. Italijan je to spasao i kasnije kroz taj brejk dođe do izjednačenja.

Nije imao Kecmanović za čim za žali i nastavio je u sjajnom ritmu. Suvereno je držao svoj servis, a ključan brejk napravio je u desetom gemu kada je protivniku oduzeo servis bez izgubljenog poena koji mu je na kraju automatski doneo pobedu.

Za plasman u polufinale Kecmanović će igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje