Druga utakmica večeras na programu odigrać se u Filadelfiji. Iglsi će na svom terenu ugostiti divizijskog rivala Njujork Džajantse.

Slično kao i kod utakmicei zmeđu Kanzas Siti Čifsa i Džeksonvil Jaguarsa, kladionice i ovde imaju izrazitog favorita, a to je Filadelfija. Pobeda File se plaća sa skromnih 1,25 dok je margina za poene postavljena na 48,5.

Fila je bila prva ekipa u konferenciji i imali su slobodno kolo. Protiv Džajantsa imaju 9-1 kada su oni domaćini i zato su ovoliki favoriti. Ipak, treba biti oprezni, jer su ovo „novi“ Džajantsi koji uvek imaju jasan plan i gde treba napadati.

Fila je zaista odigrala dobar regularni deo. Treba biti realan i reći da su imali i nešto lakši raspored, no i te utakmice treba dobijati. Fila je izgledala nezaustavljivo, a onda se povredio startni kvoterbek Džejlen Hurst. Logično forma je malo pala, ali sada je plej of i gotovo su svi spremni.

Džajantsi sa druge strane prijatno iznenađenje. Brajan Dejbul je samo za jednu sezonu uspeo da uradi fenomenalan posao. Upstavio je sistem, usadio u Danijela Džounsa sigurnost i Džajantsi su sada plej of tim. Uvek se jasno zna gde se napada, uvek postoji jasan plan igre i na tome im svaka čast.

Neće ovo biti tako laka utakmica kao što kladionice prikazuju. Fila jeste favorit, ali videćemo kako će igrati pod pritiskom, je sve osim plasmana u veliko finale je realno neuspeh. Džajantsi mogu biti rasterećeni i mogu se potruditi da urade sve i osujete planove divizijskom rivalu.

Za plej of margina za hendikep je previsoka, pa ko želi da mu praćenje utakmice bude zanimljivije neka proba opciju da Džajantsi ne gube sa 10 i više poena razlike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.