četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Filadelfija Iglsi – San Francisko 49ersi – Najava meča

Ne, nismo zaboravili ne brinite. U moru sportskih događaja ovog vikenda mora se izdvojiti NFL plej of. Danas su na programu konferncijska finala, a program otvaraju Filadelfija Iglsi i San Francisko 49ersi.

Blaga prednost od strane kladionica ide Iglsima. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,65 dok je margina za poene postavljena na 46,5.

Očekivano i realno postavljene kvote. Iglsi moraju biti favoriti, jer su bili prvi u regularnom delu i imaju domaći teren. Zbog toga je 1,65.

Ako bi gledali ceo plej of mora se istaći da je ovo ubedljivo najteža utakmica za prognozu. Imamo duel titana, dva veoma kompletna tima na svojim pozicijama i kao što američki analitičari kažu ovo će biti duel kvoterbekova. Imamo Džejlena Hrsta i Broka Proudija. Ni jedan ni drugi nemaju mnogo iskustva igranju u plej ofu, ali imaju tako dobre sisteme oko sebe, tako dobro izrađene šeme na svim nivoima da se to bukvalno i ne primećuje.
Na svim nivoima biće bitaka. Krenućemo od duela između ofanzivne linije Iglsa i defanzivne linije 49ersa. Po svim mogućim parametrima ofanzivna linija Iglsa je najbolja u ligi, a isto to se može reći za defanzuivnu liniju 49ersa. Ne, to nije preterivanje to kažu brojke, a one retko kad slažu kada je plej of u pitanju. Zaista je teško dati prednost bilo kojoj od ove dve jedinice.

Ako bi gledali hvatački korpus tu je možda u prednosti San Francisko, jer imaju veoma dobre hvatače koji imaju višestruke uloge. Osim što hvataju, svi hvatači u San Francisku su dobri blokeri. Imaju i trkače koji hvataju loptu i to zaista izgleda monstruozno za braniti.
Igra po zemlji ponovo po našem mišljenju boji San Francisko samo zbog trenera. Kajl Šenahan je objasnio neke stvari kada je igra po zemlji u pitanju. Kroz sve ove godine od kada je on glavni trener 49ersa oni su imali sjajnu igru po zemlji. Imaju brutalnu ofanzivnu liniju predvođenu Trentom Vilijamsom najboljim levim gardom u ligi. Svaki trkač koji je igrao u tom sistemu radio je posao, a sada San Francisko ima ni manje ni više nego Kristijana Mekefrija.

Zaista, nijanse će ovde odlučivati. Utakmica je jako teška za prognozu i nećemo se time baviti, a vi ako želite da vam bude zanimljije odigrajte under, jer ovde je ulog preveliki i odbrane bi mogle da odrade posao. Margina je

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje