petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC na pripremama pobedio

TSC na pripremama u Španiji pobedio Vankuver

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole danas su odigrali kontrolnu utakmicu na pripremama u Španiji protiv kanadskog Vankuvera. Duel je završen pobedom TSC 2:1. Golove su postigli Rakonjac u 83. minutu i Milosavljević u 89.

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić je i posle utakmice protiv Vankuvera naglasio da u ovom delu priprema rezultat nije toliko važan i da je njemu bitno što su igrali utakmicu protiv dobre ekipe iz MLS lige koja je poznata po intenzivnim partijama.

„Vankuver je igrao u formacijama 5-3-2, 4-5-1 sa kojima smo se često susretali u našoj ligi i koje nas očekuju i u nastavku prvenstva, a to je jako dobro. Bilo je puno duela, dobro smo branili njihove napade i zadovoljan sam kako su momci odreagovali. Nije bilo mnogo šuteva ka našem golu, jedan u prvom poluvremenu koji je naš golman Ilić sjajno odbranio, i gol koji smo primili iz prekida za koji se ispostavilo da je dat iz ofsajda. Naravno, mogli smo još bolje da branimo prekide, ali u odnosu na prošlu utakmicu imali smo dobre pozicije i kontrolu igre. U drugom poluvremenu smo se popravili, igrači koji su do tada gledali meč sa klupe bili su pripremljeniji za protivnika. Dobro je što smo u oba dela igre stvarali dosta šansi i na kraju uspeli da postignemo dva gola.
Ova utakmica će nam biti korisna za ono što dolazi,“ kazao je Lazetić.

Trener TSC je rekao da će ekipa sutra imati nešto lakši dan kako bi se oporavili pred još boljeg protivnika koji ih čeka u sredu, Sijetl Saundersa. Naredne subote, pred povratak kući protivnik TSC će biti FK AIK iz Stokholma.

„Ponovo bih istakao da imamo izvanredne uslove za igru kao i sjajan teren. Uživali smo u ovoj utakmici i radujemo se što je pred nama još puno posla. Analiziraćemo dobre i loše stvari i pripremićemo se za narednu utakmicu i nastavak prvenstva,“ zaključio je Lazetić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje