subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC / Najava utakmice protiv Voždovca

TSC dočekuje ekipu Voždovca
Lazetić: Ovom utakmicom praktično nam počinje plej-of

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC u petak 29. marta od 18h u 27. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca na svom stadionu TSC Arena, uvereni da će pred svojim navijačima prikazati dobru igru i osvojiti nove bodove.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o fantastičnoj ekipi.

Voždovac ne da nije slab nego je fantastičan. Ja sam impresioniran načinom na koji igraju u ovoj polusezoni. Poseban izazov mi je da pripremam utakmice protiv njih i kapa dole njima kao klubu. inspirisali su me, a i bilo je vremena, pa sam pogledao sve njihove utakmice. Otišla su im četiri igrača i trener, ali i dalje Igraju sjajan presing što se baš videlo protiv Zvezde i Novog Pazara. Na impresivan način su došli do boda u Pazaru, sa Zvezdom su bili egal na kraju i cenim odlučnost kojom sprovode sve što se od njih traži. Za mene je ovo najizazovnija utakmica a rekao sam igračima da i njima treba da bude, jer Voždovac samo po bodovima nije dobro startovao, ali po načinu igre se vidi koliko su kvalitetni. Napredovali su u odnosu na prošlu sezonu i jedva čekam utakmicu jer sam siguran da će biti odlična“, rekao je Lazetić.
Lazetić je naglasio da su osim Kuveljića, koji se juče povredio, svi drugi igrači dobro i oporavljeno, tako da će osim njega, i na duže odsutnog Ćalušića, ostatak ekipe biti na raspolaganju. Iskoristio je i priliku da pozove navijače da u petak u što većem broju dođu na TSC Arenu jer će utakmica biti odlična.
Obe ekipe gaje sličan stil igre pa će duel biti velikog intenziteta, sa puno nadmudrivanja i nadigravanje sa obe strane, pravi evropski. Pre pauze smo bili u dobrom momentu sa pobedama i mnogo postignutih golova, a verujem da tonus nije opao tokom pauze“, rekao je Lazetić i konstatovao:
Ovom utakmicom nama praktično počinje plej – of, slede nam Novi Pazar, Čukarički i Vojvodina, a zatim pravi plej – of . Sve su to važne utakmice kojima se radujemo i za kakve treniramo. Ulazimo u deo sezone u kome više ne treba motivisati igrače, svi znaju da je u igri sve manje bodova i vremena da se nešto postigne ili prestigne. Svaka utakmica će biti odlučujuća i svaki igrači u Ligi će biti motivisan. Rezultat će zavisiti od toga kako se pripremimo i kako sprovedemo ono što želimo“.
Napadač Aleksandar Ćirković takođe je pohvalio igru Voždovca i složio se sa trenerom da neće biti lako.
Očekuje nas težak meč jer protivnik igra lep i moderan fudbal, ali ako mi budemo motivisani i na nivou verujem da ćemo pobediti. Igrao sam u tom klubu i vežu me lepe uspomene. Voždovac igra dobar fudbal i treba tako da nastavi pa će i rezultat doći. Želim im sve najbolje, ali od utakmice protiv nas, a mi ćemo se u petak potruditi da nametnemo svoju igru i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu“, rekao je Ćirković.

TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 53 osvojena boda. Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac, je 11. na tabeli 30 bodova.

Utakmica se igra u petak 29. marta od 18h na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje