utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FK TSC: Počele pripreme za nastavak prvenstva

FK TSC: Počele pripreme za prolećni deo sezone

BAČKA TOPOLA – Ekipa TSC počela je pripreme za nastavak sezone, kako bi igrači bili maksimalno spremni da ostvare dobre rezultata i željeni plasman na tabeli u prolećnom delu takmičenja.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić izrazio je zadovoljstvo zbog početka priprema i okupljanja ekipe posle teške polusezone u kojoj su igrači bili opterećeni sa više utakmica od uobičajenog.

Ovo su mi pete pripreme u TSC-u i veliko mi je zadovoljstvo što sam u ovom klubu. Raduje me što ću sa momcima narednih desetak dana raditi na domaćem terenu. U planu je da 20. januara odigramo kontrolni meč protiv ekipe Novog Sada , a da dan kasnije, 21. putujemo na dvonedeljne pripreme u Španiju“, rekao je Lazetić.

On je istakao da su u klubu dobro izanalizirali prethodnu polusezonu i da su im ciljevi ostali isti.

Znamo koliko je prolećni deo prvenstva komplikovaniji i da je praktično svaka utakmica kvalifikaciona i za to se spremamo. Želimo da idemo iz pobede u pobedu i tako izborimo Evropu. Imamo dobru igračku bazu, a biće i više vremena za pripremu utakmica tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo sve što nam je u planu“, rekao je trener TSC.

Lazetić se osvrnuo i na promene u ekipi pre početka nove polusezone.

Osim Ćalušića, koji je otišao u Japan, ekipa je ostala ista i dobro se poznajemo. Promene u igračkom kadru su moguće jedino ukoliko neki od fudbalera dobije ponudu koju klub neće moći da odbije. Kao trener a bih voleo da svi ostanu i da dovedemo nova pojačanja, ali to je nemoguće. Letos smo napravili dobru bazu i imamo ozbiljan kadar za normalan trening i dobar ambijent. Očekujemo da će igrači koji su letos došli sada biti mnogo bolji i slobodniji u igri, a na nama u stručnom štabu je da im omogućimo da se osete lagodno i doprinesu da ekipa bude još bolja. Moguće je i da neki igrači koji su imali slabiju minutažu dobiju šansu da odu u neki drugi klub, ali u načelu ne planiramo dovođenje novih, ukoliko ne ode neko od nosilaca igre.“

Posle jesenjeg dela prvenstva TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 37 osvojenih bodova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje