subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

FSS pokrenuo pokrenuo postupak protiv 5 timova

Pre 10tak dana imali ste priliku na našem sajtu da čitate o istragama UEFE u vezi sumnjivih mečeva u našim ligama.

Skandal?!? U Srbiji opet namešten meč

Sada se povodom tih navoda oglasio i Fudbalski Savez Srbije.

Naime naš savez je pokrenuo disciplinski postupak protiv Kolubare, Mladosti Gat, Radničkog iz Beograda, Spartaka iz Subotice i Novog Sada.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Na današnjoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, doneta je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv klubova učesnika utakmica 32. kola plej-auta MozzartBET Superlige Srbije, Mladost GAT – Kolubara, odigrane 25. aprila u Novom Sadu, utakmice 33. kola plej-auta MozzartBET Superlige Srbije Kolubara – Spartak, odigrane 1. maja u Lazarevcu i utakmice 33. kola plej-ofa MozzartBET Prve lige Srbije, RFK Novi Sad – Radnički NB, odigrane 1. maja u Čelarevu, a na osnovu dostave pisane informacije od strane nadležnih organa UEFA o tome da su pomenuti klubovi svojim činjenjem ili nečinjenjem ugrozili i povredili integritet takmičenja”.

Do kraja šampionata je ostalo jako malo, svega par kola, tako da će FSS morati ovaj proces da odradi po ubrzanom procesu kako bi kazne mogle da se sprovedu u toku samog takmičenja.

Povezani članci

1 komentar

  1. CIGANIJA NAMEŠTA VEĆ ŠEST SEZONA I NIKO IH i NE PITA, A NE DA IH KAZNI…sad im je kriva Kolubara i Radnički n.bgd, ma nemoj…
    Smešni ste i vi što ovo objavljujete i oni, banda iz uefa brloga.
    I posle vama čovek da veruje KAD POSTAVLJATE TIPOVE?!?!
    ISTI STE LOPOVI KAO I ONI,SVE RADITE U TALU SA KLADIONICAMA.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje