petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fulam pojačao odbrambenu liniju

Američki defanzivac Antoni Robinson svoju karijeru će nastaviti u Fulamu, nakon što ga je londonski klub kupio od Vigana za nešto više od 2 miliona evra. Između dve strane je zaključena saradnja u trajanju od četiri sezone, tačnije do 30. juna 2024. godine.

– “Drago mi je što mogu da objavim da je Antoni Robinson potpisao višegodišnji ugovor sa Fulamom. Antoni je sjajan dodatak našem timu i verujem da će se lepo uklopiti. Uporan je, poznat kao odličan saigrač, a dao je svoj doprinos gde god je igrao proteklih godina, kako u Čempionšipu tako i u američkoj reprezentaciji“, rekao je direktor kluba, Toni Khan.

Robinson je dete Evertona i dres tog kluba je nosio od 2008. do 2019. godine, iako nije ostvario niti jedan nastup za prvi tim. Ozbiljnije angažmane je imao na pozajmicama u Boltonu i Viganu koji ga je nakon završetka pozajmice i otkupio za 2,2 miliona evra.

U protekle dve sezone bio je standardan prvotimac tog kluba, a odigrao je ukupno 65 utakmica i pritom postigao 1 gol i 2 asistencije. Njegove partije dovele su ga na korak od italijanskog Milana, ali se situacija iskomplikovala i transfer je stopiran.


Naslovna fotografija: Youtube/Wigan Athletic (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje