četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Godišnja statistika (Tenis)

S ozbirom da je kraj godine veoma blizu i da tenisa nije bilo mnogo u ponudi, imao sam vremena da sumiram celu godinu. Dakle, izvukao sam celu godinu na papir i izračunao procenat. To sam uradio za tenisku rubriku i rubriku „Singl dana“, jer su te rubrike pod mojim vođstvom. To je nešto što se izbacuje svakodnevno i ako smo iole pametni kladioničari (a nadam se da jesmo) onda moramo da vidimo na kraju godine krajnji bilans ma kakav on bio. U zavisnosti od rezultata

Singl dana:

Tokom godine predstavljeno je 191 predlog i dobitnih je bilo 107 što u procentima iznosi 56%. Biću zaista blag ako budem rekao da je falilo samo malo sreće i ubeđen sam da bi procenat bio 65% bez problema. Ko prati ovu rubriku video je da se forsira igra 3-5 golova. Masu puta se dogodilo da nam ekipa i to ona koja je favorit primi gol u samom finišu i da probije marginu. Samo ovog meseca na primer Bajern je deklasiran od strane Ajntrata sa 5:1, a Barsa na primer gubi od Đirone na Nou Kampu 2-4. Sve golovi padali u nadoknadi vremena. No, nema za čim da se žali. Uzorak je kao što se da videti poprilično veliki i ovaj procenat i nije toliko loš. Ako uzmemo u obzir da je prosečna kvota 1,80-1,85.

Tenis:

Tenisku sezonu sam podeli na dva dela. U prvih šest meseci se predlagalo standardno. Dakle, tražili su se parovi i u linkovima koji slede ispod možete videti koji su procenti. Kada budete gledali procente znajte da se računaju svi parovi. Ima dosta parova koji su bili free i koji su dolazili kao od šale. Znajte da kod analiziranja apsolutno nema razlike između premium predloga i običnog predloga. Sve se to gleda isto.

Rezultat cele te priče jeste da smo imali 107/177 , što iznosi 60%. Svako ko se iole ozbiljnije bavi klađenjem zna da je ovo više nego korektno. Mada ja ni ovime nisam bio zadovoljan, jer je bilo milion glupavih padova. Za svaki mesec imate dole ispod link pa pogledajte.

Zbog moje nervoze i generalno oscilacijama sa formom napravio sam neku svoju taktiku koja na duže staze daje profit. Bilo je tu uspona i padova, ali kada smo sve na kraju sabrali i oduzeli napravljen je plus. Taj sistem smo forsirali od septembra pa na ovamo i rezultate toga možete videti u linkovima koje sam ostavio ispod. Ima i tu uspona i padova i tu je potrebno sreće, no mnogo manje je stresa i zna se otprilike ko se i kada prati. Ono što je neophodno jesu disciplina i znanje da će naići težak period koji treba pregurati i nastaviti uporno po tome. Ovaj sistem ćemo sigurno koristiti u narednoj godini iz određene korekcije.

Sistem svakako da nije perfektan, ali je po meni da oprobamo sa nekom vrstom taktike pa se vremenom nešto može i menjati. Konkretno, ovaj sistem smo koristili 10 nedelja i za tih 10 nedelja zbirno je napravljen profit od 10 090 dinara. Nije to neka velika para, ali opet plus je plus i više se isplati ovo nego ono što se koristilo u prvih šest meseci.

Američki fudbal:

Takođe, pod mojom jurisdikcijom je i rubrika za američki fudbal. Tu je regularni deo sezone još uvek u jeku i neki presek ću napraviti pred start plej ofa. Ova sezona je jedna od gorih u istoriji, jer je kvalitet fudbala opao sa 30%. To će vam potvrditi svi analitičari. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati timovi u koje se možete uzdati, a ostalo svako svakoga može da pobedi.


Tenis: Statistika predloga za mesec Februar – Sportske novosti

Tenis: Statistika za mesec Mart – Sportske novosti

Tenis: Statistika za mesec April – Sportske novosti

Tenis: Statistika za mesec Maj – Sportske novosti

Statistika: Tenis – Jun – Sportske novosti

mesec jul statistika – Sportske novosti


Rezime teniskih tipova za period 18.09-24.09 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 25.09-01.10 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 02.10-08.10 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 09.10-15.10 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 16.10-22.10 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 23.10-29.10 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 30.10-05.11 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 06.11-12.11 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 13.11-19.11 – Sportske novosti

Rezime teniskih tipova za period 27.11-03.12 – Sportske novosti

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje