petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Golovi na obe strane u islandskom liga kupu

Danas će se u 3.kolu islandskog liga kupa u terminu od 19:40 po našem vremenu sastati ekipe Njardvika i Vikingur Reykjavik. Do sada oba tima imaju poraze od Valura. Kada je kvalitet u pitanju on je na strani gosta.

Kada su golovi u pitanju, bogata tradicija nagoveštava GG. Na 5 poslednjih utakmica Njardvika i na 10 poslednjih utakmica Vikingur Reykjavika je viđena ova igra. Ova igra je viđena i na poslednjoj međusobnoj mada taj parametar možda i nije relevantan pošto je ta umakmica igrana 2010.godine.

Kvota na igru GG u sportskoj kladionici MaxBet iznosi @1.55, dok hrabriji mogu probati da igrom 2 i GG koja donosi kvotu od @2.55.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Domacin jeste da igra u trecem rangu takmicenja na Islandu u odnosu na gosta koji igra u prvoj ligi ali zato me nebi cudilo jer se radi o kup takmicenju gde se cesto dogadjaju iznenadjenja i dolaze cudni rezultati da ovde domacin ostane neporazen.Jeste da tradicija neide na ruku domacinu ali kad bi sve dolazilo po tradiciji gde bi nam bio kraj .Domacin je u puno boljoj formi trenutno od gostiju jer u 6 utakmica sta u Fudbal liga kupu Islanda i Liga kupu dozivio je sam jedan poraz od Valura 0:3 a dobio je Haukar 3:1,Vikingur O. 3:1,Aufturelding 4:1 i odigrao nereseno sa Grottom 1:1.Sta se tice gostiju oni su odigrali 4 meca i zabelezili su samo jedan remi sa KR Reykjavikom 2:2 a izgubili od Leinkira 0:1,Trottura 1:2 u Reykjavik kupu i u Liga kupu o Valura 1:2.Tako da po meni ovde uopste nije lose probati sa igrom D2+ i D2+&G2+

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje