petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost će biti bezopasan…

U utorak od 12:30 se igra meč Azijske lige šampiona, a sastaju se ekipe SIPG Shangai iz Kine i australijski WS Wanderers.

 

Shangai je ekipa koju sa klupe predvodi portugalski stručnjak Andre Viljaš Boaš, ovogodišnje izdanje azijske lige šampiona započeli su najpre pobedom protiv tajlandske ekipe Sukhotai u finalu kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 3:0, da bi u prvom kolu F grupe, slavili na gostovanju korejskom Seulu 0:1 golom brazilskog reprezentativca Hulka. U timu Šangaja pored Hulka, igra i bivši provotimac Čelzija, Oskar, kao i napadač Elkeson i reprezentativac Uzbekistana, Ahmedovi, a tu su i petorica kineskih reprezentativaca. Na poslednjih 6 mečeva u Azijskoj liga šampiona, na domaćem terenu imaju skor 5 pobeda i 1 nerešen ishod, na četri od tih šest mečeva nisu primili gol.

Hulk, Elkeson i Oscar, najopasaniji igrači u ekipi  Shanghai 

WS Wanderersi su izgubili poslednja dva meča, najpre u okviru ovog takmičenja na domaćem terenu od japanske Urave, koja ih je pobedila rezultatom 0:4, a zatim i u prvenstvenom meču od Pertha 2:0. Protiv Urave jako slaba poseta na stadionu, a generalno i tim i uprava ne deluju preterano zainteresovano po izjavama za ovo takmičnje, jer se trenutno bore za 6.mesto u prvenstvu koje vodi u razigravanje za titulu, beže dva boda, tako da je za njih mnogo važniji meč protiv Adeleida koji igraju za vikend. U prvenstvu na gostovanjima imaju skor 2-4-4 tako da i tu ne briljiraju.

Međusobno se ovi timovi nikada nisu sastajali.

Pobeda domaćina plaća se kvotom 1,33, ali mi smatramo da je isplativija igra na ovom meču NG (nema gola) koja se plaća kvotom 1,87, a ukoliko ukombinujete ove dve igre, kvota na 1&NG plaća se  2,35.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje