sreda, 22. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost postiže gol 9. put zaredom?

➡️ ITALIJA: Serie B
🇮🇹 12:30 Cremonese – Pisa G1+ (1.52)

Cremonese sada ima vrlo male šanse da se domogne direktne promocije. Razlog je pad forme. Nakon serije dobrih utakmica, usledio je pad forme, odnosno u aprilu mesecu na 5 odigranih utakmica samo su 1 ostvarili pobedu (1 remi i 3 poraza). Što se tiče kadrovske situacije, nedostaje golman Sarr (12/0 GK) i Luca Ravanelli (27/3 D). Trenutno zauzimaju 4. poziciju sa osvojenih 60 bodova.

Sa druge strane, Pisa se nalazi na 9. poziciji sa osvojenih 45 bodova, zaostaju 1 bod u odnosu na Sampdoriu koja zauzima poslednje mesto u playoffu. Trenutna forma nije loša, na poslenjih 5 utakmica, zabeležili su samo 1 poraz. Napad vrlo dobro funkcioniše. Na gostovanjima ove sezone postigli su bar 1 gol na 9 od poslednjih 10 utakmica.

S obzirom na trenutnu klimavu formu domaćina, predlažemo tip G1+. Pisa je generalno dobro organizovana ekipa, koja se fokusira na napadačku igru. Zanimljivo da su uvek do sada zatresli mrežu Cremonese-a kada su gostovali na ukupno 8 odigranih utakmica. Na manji ulog predlažemo tip G2+ (3.40). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje