petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost postiže gol, protiv favorizovanog domaćina?

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil
🇧🇷 02:30 Fortaleza – Aguia de Maraba
TIP: G1+ (2.50) #WIN ✅

Nema velike vrednosti igrati na pobedu Fortaleze, iako su veliki favoriti večeras. U nedelju su igrali revanš meć finala Campeonata Cearense sa Cear-om, gde su ujedno i osvojili pehar, 5. po redu ove sezone. S obzirom da su prošla 4 dana, verovatno će uslediti rotacija, gde će trener promeniti igrače u pojedinim sektorima.

Na drugoj stranim, Aguia de Maraba vrlo pozitivno iznenađenje ove sezone. U prvoj fazi savladali su Botafogo PB (2:1), dok su u drugoj fazi porazili Goias nakon penala. Ukupno gledano ekipa ima 6 pobeda, 4 remija i samo 1 poraz. Na ovom meču dolaze sa kompletnom startnom postavom, bez ijednog povređenog igrača.

Idemo na potencijalno iznenađenje večeras, tačnije da gosti zatresu mrežu favorizovanom domaćinu. Fortaleza će sigurno odmoriti neke startere, ujedno i prilika za goste da iskoriste. Gledao sam ih ove sezone, dobri su u organizaciji napada, ali završnica ponekad nije baš najbolja. Nadamo se da će sreća većeras biti na našoj strani. Kroz istoriju 3 puta su se sastali na ovom terenu, Aguia de Maraba postigla je bar 1 gol u 2 navrata. Kvota je i te kako primamljiva, na manji ulog sigurno vredi probati. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje