Gost prilično osakaćen!

0

Trener gostujuće ekipe Jorge Simao ima velikih problema uoči gostovanja Pacos Fereiri. Veliki je spisak nedostupnih igrača, pa će biti zanimljivo videti kako će ekipa Brage delovati na terenu.

Počnimo od golmana, prvi golman Marafona je povredio koleno pa će na gol drugi golman Matheus koji je branio u prošlom kolu protiv Porta.

Drugi veći (verovatno i najveći) izostanak je Rui Fonte, prvi strelac ekipe (22 ut./10 gol.) koji je zbog kartona suspendovan za ovaj susret. Dodatni problem u napadu je što neće biti ni drugog strelca ekipe Wilson Eduarda (18/6) koji je povređen.

Odsustvovaće i desni bek ekipe Baiano (22/1), takođe zbog suspenzije, a iz istog razloga neće biti ni Vukčevića (23/0), prve opcije na mestu zadnjeg veznog.

Da muke po trenera Simaoa budu još veće, povređeni su još Brazilac Assis (sredina, 7/0), još jedan veznjak Mauro (9/0), te i napadač Ahmed Hassan (14/2), bekap igrači koji bi značili u već osakaćenom timu.

Ovo je čak 8 nedostupnih igrača za ovaj susret, među kojima su prvi golman, prvi desni bek, zadnji vezni, prvi i drugi strelac ekipe, kao i bekap opcije u veznom redu i napadu.

Što se tiče domaće ekipe, trener Seabra od važnijih igrača ne može da računa samo na napadača Oseia (22/2).

Fereira od Brage nije izgubila poslednja 3 meča na svom stadionu, od čega su dva puta slavili. Dosta čvrsto igraju u poslednje vreme, teško primaju golove (svega 3 gola na poslednjih 7 susreta). Braga je u dobroj formi, ali je pitanje koliko će im problema stvoriti ovi izostanci.

Meč počinje danas od 17 časova.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here