ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gost primoran da igra ofanzivno!

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil

🇧🇷 00:30 Botafogo RJ – Ypiranga

TIP: G1+ (1.80)

Zbog maratona utakmica koje slede u narednom periodu. Gde će Botafogo igrati sa Flamengom u ligi i sa LDU Quito u Sudamericani. Trener će napraviti promene u sastavu, gde će odmoriti igrače sa velikom minutažom.

Na drugoj strani, Ypiranga je imala 15 dana odmora da se pripremi za ovaj meč. Tokom tog perioda, tim se pojačao nekim igračima Guilherme Guedes iz Gremia i Gabriel Tota iz Juventuda. Trener nije otkrio u kom sastavu će igrati večeras, ali svakako možemo očekivati nova pojačanja u startnoj formaciji.

Sve u svemu, Ypiranga mora da nadoknadi zaostatak od 2 gola, preostaje im samo jedna opcija, a to je ofanzivna igra. Botafogo će sasvim sigurno napraviti neku rotacuju u sastavu, sa druge strane Ypiranga je imala dovoljno vremena da se pripremi i odmori svoje startere. Mislim da gosti mogu do gola, pre svega zato što je Botafogo propustio bar 1 gol na 6 od poslednjih 7 mečeva na domaćem terenu. Ne osporavam pobedu favorita večeras, ali mislim da neće biti čista pobeda iz gore navedenih razloga. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje