četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti će večeras igrati sa rezervnim sastavom, zbog važnosti meča koji se igra za nekoliko dana!

➡️ BRAZIL: Serie A
🇧🇷 23:30 Athletico PR – Fluminense 1 (1.75)

Athletico-PR trenutno 7. na tabeli, sa osvojenih 32 bodova. Trenutno su u dobroj formi, neporaženi na poslednjih 6 prvenstvenih utakmica (3 pobede i 3 remija). Na domaćem terenu ove sezone, na 10 odigranih utakmica, uspeli su da prikupe 23 bodova, što ih stavlja na 4. mesto najboljeg domaćina lige. Kadrovski geldano Fernandinho (11/1 M) je suspendovan, Khellven (15/0 D) je prodat CSKA Moskvi i nije u protokolu za ovaj meč. Willian Bigode, Pedro Henrique, Fernando i Christian su već duže vreme povređeni.

Na drugoj strani, Fluminense znatno bolje igra na domaćem terenu, nego li u gostima. Na ukupno 9 odigranih utakmica, prikupili su samo 7 bodova. 1. Septembra igraju revanš meč četvrtfinala Copa Libertadoresa protiv Olimpie Asuncion, gde imaju prednost od 2 gola iz prvog meča. Samim tim, trener Fernando  je odlučio da sačuva svoje glavne igrače i na ovom meču pošalje sastav koji je sačinjen uglavnom od rezervista. Pored toga John Arias (17/2 M) je suspendovan i Marcelo (10/0 D) povređen.

S obzirom na ovakvu situaciju, prednost u ovom meču dajem domaćinu. Igraju dobro kod kuće, pored toga u dobroj su formi. Na drugoj strani gosti dolaze sa rezervistima, jer je potpuni fokus na meč u Copa Libertadoresu. Igramo tip 1. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje