ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti dolaze sa velikim pritiskom!

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil

🇧🇷 23:00 Camboriu – Bahia

TIP: D1+ (1.70) ➖ FT:0:1

Nakon slabih nastupa ove sezone i razočaravajuće kampanje u Copa Do Nordeste-u, gde su igrali nerešeno sa Vitoriom na domaćem terenu u prošlom kolu. Bahia je na kraju utakmice izviždana od strane svojih navijača, koji su očigledno nezadovoljni trenutnom formom svog tima.

Pored forme, problem je i odbrana ove sezone. Koja je primila 24 golova na 16 odigranih utakmica, gde ih svrstava u najlošiju odbranu timova iz Serie A.

Problem što trener Pavia ima malo vremena da radi na prilagođavanju i poboljšanju svog tima. Pre dva dana su igrali sa Vitoriom, pa su promene u ovom meču moguće, s obzirom na istrošenost igrača.

Na drugoj strani, Camboriu želi da ispiše istoriju, plasmanom u narednoj fazi. Iako im preti ispadanje u šampionatu Santa Catarina, trener Junior Lopes na teren šalje svoje najbolje igrače, najbolji strelac Calyson biće u sastavu, kao i iskusni Dudu Figueiredo.

Bahia nema prednost nerešenog rezultata kao u 1. kolu. Trener je pod pritiskom da pobedi, jer nezadovoljstvo navijača je i te kako prisutno. Po svemu sudeći moraće da napravi neke promene, zbog zgusnutog rasporeda, a i odbrana ne obavlja svoj posao, na 8 od poslednjih 10 gostovanja primili su bar 1 gol.

Na drugoj strani, Camboriu želi da ispiše istoriju, igraju na domaćem terenu, gde su izgubili samo 1 na poslednjih 10 domaćih utakmica.

Domaćin će igrati na svom terenu, trebalo bi da iskoriste trenutnu formu gostiju, kao i njihovu nesigurnu odbrani i zatresu bar jednom njihovu mrežu. Igramo tip D1+(domaćin postiže gol), na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje