nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti primoran da ostvari pozitivan rezultat u borbi za opstanak!

➡️ JUŽNA AFRIKA: Premier League
🇿🇦 19:30 Mamelodi – Maritzburg Utd
TIP: G1+ (1.65)

Vrlo zanimljiva utakmica nam dolazi iz Južne Afrike, gde će lider Mamelodi ugostiti poslednjeg na tabeli Maritzburg Utd.

Ova utamica trebalo je da se odigra za 4 dana, tačnije u subotu, ali Mamelodi tada igra revanš meč polufinala Afričke Lige Prvaka sa Wydad-om, samim tim poslednji ligaški meč je zakzan nešto ranije. Iako se to nije svidelo upravi kluba Maritzburg-a, njihova žalba nije uvažena. Oni smatraju da timovi koji se bore za opstank, treba da igraju na isti dan.

Da se podsetimo, Mamelodi je već osvojio šampionat, fokus je sada na revanš meč polufinala CAF-a. U revanš utakmici ulaze oslabljeni, jer su Neo Maema i Marcelo Allende dobili crveni karton. Na drugoj strani, Maritzburg je poslednji tim na tabeli, sa osvojenih 29 bodova. Isti broj bodova imaju Chippa Utd, koji zauzima pretposlednju poziciju koja vodi u doigravanje, kao i Marumo Gallants prvi tim iznad opasne zone. Tako da im ne preostaje ništa, iako je težak zadatak, moraju da izvuku maksimum iz ove utakmice. Trener Fadlu Davids izjavio je da će izabrati dosta ofanzivnu formaciju, jer je sama situacija takva. Moraju da idu na sve ili ništa.

Sve u svemu, očekujem malu rotaciju kod Mamelodi-a, jer ih očekuje važan meč u polufinalu AFC-a, na drugoj strani Maritzburg mora dati sve od sebe, kako bi izbegao ispadanje. Činjenica da će igrati u ofanzivnoj formaciji, probaćemo tip G1+, kao i na manji ulog G2+ (4.00).

Na međusobnim mečevima, imali su i 1 prelaz u korist Mamelodi-a, pa ko zna možda baš danas odigraju u kontra smeru 1-2 (63.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje