nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa lošom kadrovskom situacijom!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Nordost
🇩🇪 19:00 Altglienicke – Chemnitzer 1&2+ (1.75)

Zbog talasa bolesti i nedovoljno raspoloživih igrača u timu Chemnitera, krajem oktobra otkazano je gostovanje Altglienicke-u. Chemnitzer se već mesecima bori sa dugačkom listom povređenih igrača, nedavno se situacija nije popravila, jer se pobvredio prvi strelac Dejan Bozic (13/4 F). Bez njega kako je naveo i sam trener, Chemnitzer nema ofanzivnu snagu, što se i videlo u prošlom meču sa Meuselwitzom. Niclas Erlbeck (10/1 M) je suspendovan zbog nagomilanih žutih kartona. David Wunsch (9/0 GK, prvi golman) nije branio na poslednja 4 meča, dok je njegova zamena Stanley Birke (2/0 GK) takođe povređen. Na golu će biti 16-godišnji Clemens Boldt koji je branio na prethodna 3 meča i uvek primio bar 1 gol.

Na drugoj strani, Altglienicke nije ostvario pobedu na prethonda 3 meča, tako da je došlo do otpuštanja glavnog trenera Karsten Heine. Njegova zamena biće Murat Salar koji je imao uspešnu kampanju sa klubom CFC Hertha 06. Altglienicke ima 3. najvredniji sastav u Regionalligi Nordost. Zaostatak za liderom Greifswaldom je 11 bodova, tako da za njih samo pobeda dolazi u obzir. U slučaju da ostvare sva 3 boda večeras, napredovaće 3 pozicije na tabeli. Tačnije zauzeće 3. poziciju.

Sve u svemu, Chemnitzer je u teškoj kadrovskoj situaciji, nedostaju puno igrača, a večeras će biti i bez svog najboljeg strelca. Takođe, na golu će biti i vrlo mladi golman, koji je primio bar 1 gol na svim odigranim utakmicama. Sa druge strane Altglienicke je promenio trenera, samim tim igrači su motivisani da se dokažu novom treneru. Imaće prednost domaćeg terena isto tako trebali bi da iskoriste i trenutnu lošu situaciju Chemnitzera i ostvare važna 3 boda. S obzirom da su Nemački niželigaši dosta nepredvidivi, igramo na manji ulog tip 1&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje