četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa omladincima na veoma teškom gostovanju!

Sutra od 13h u okviru Prve lige Srbije sastaće se Borac Čačak i Zemun.

Borac Čačak se nalazi na 9.mestu na tabeli sa ukupno 20 bodova iz 15 mečeva i gol razlikom 21:19. U blagom su padu forme, jer nemaju pobedu na prethodnih 5 mečeva. Ipak sve su to bili veoma teški mečevi protiv ekipe sa vrha Radnički KG, Žarkovo,Kolubara i sve porazi. Ipak su protiv još jednog favorita Loznice igrali čak 4:4 iako su Čačani vodili čak 3:1 i 4:3. Pre ove loše serije imali su sjajnu seriju od 2-11 kola kad su zabeležili čak 6 pobeda i to su padali svi aucajderi među kojima spada i Zemun. Ima ova ekipa veoma iskusnih igrača koji mogu da se istaknu pogotovo u defanzivi, dok napad i krila čine uglavnom mladi igrači koji su željni dokazivanja. Dva igrača iz Gane takođe nastupaju za Borac, defanzivac Obuobi i veznjak Bempah koji je došao iz Novog Pazara. Ovo će biti veoma bitan meč za Borac!

Zemun je zakucan za dno tabele i ima samo 14 bodova iz 15 utakmica. Gol razlika im je 12:19. Na tabeli su bolji samo od Sloge od kojih imaju bod više. Jedine bodove na gostovanju su upravo osvojili protiv ove ekipe kad su slavili 2:1. Trener Milan Ristić prinuđen je da igra sa omladincima od kad je Zemunu blokiran račun i zabranjen dolazak igrača. Klub je napustilo nekoliko bitnih prvotimaca: Vukajlović, Nešović, Stojanović, Krmar, Taševski. I pored toga ovih 14 bodova i jeste veliki uspeh, međutim ako pogledamo da čak 8 ekipa ispada ipak o opstanku u ligi ovo deluje kao bajka. Oni će na ovo gostovanje ići potpuno rasterećeno nemajući šta da izgube.

Trenutna kvota na pobedu Borca iznosi 1,78 i više je nego realna. Velika je razlika između seniorskog i omladinskog fudbala pogotovo kad je u pitanju profesionalni rang fudbala. Iako su gosti rasterećeni nemaju šta da traže na bitnoj utakmici za Borac.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje