četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti sa puno problema pred današnji meč

Danas se u okviru Finskog kupa sastaju ekipe KuPS i Lahti, a meč počinje od 17 časova.

Domaći KuPS ove godine je odilčno startova u ovom takmičenju i u prva dva kola ostvario dve pobede protiv Mikelija 5:0 i JJK Jisklave čak 9:1. Naročito se istakao nigerijski napadač Gboahan Salami sa 4 pogodka u ova dva meča.

Sa druge strane ekipa Lahtija zabeležila je nerešen rezultat u duelu sa Hakom (1:1), dok je od Ilvesa poražena 2:0. Danas dolazi na gostovanje KuPS-u sa puno problema. Pojačanja Pavel Nazimovin i Hendrik Helkmen još uvek nisu stekli pravo da igraju, dok zbog povreda neće biti prvog strelca ekipe iz prošle sezone Jasse Tuominena, drugi napadač Mikko Kuningas, Kale Taimi(pojačanje iz Kemija) i Pavo Volitainen(3 ut/0), pod znakom pitanja je nastup pojačanja iz Nemačke, Ivana Jovanovića, kao i bitnog igrača Hasana Sesaya, i oni najverovatnije neće nastupiti.

Što se tiče međusobnih utakmica, situacija je takva da je prošle sezone odigrano tri meča, od čega je Kups slavio na domaćem terenu 2:0, dok su dva meča na terenu Lahtija završena nerešeno.

Da li su odlična forma domaćina koji se oslanja u ofanzivi na napadače poreklom iz Afrike, i veliki broj izostanaka važnih igrača kod gostiju dovoljan razlog da danas naplatimo pobedu domaćina po kvoti od 1,55 , koju nudi većina kladionica!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje