nedelja, 12. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti u lošoj formi, da li može domaćin to da iskoristi?

➡️ FINSKA: Soumen Cup
🇫🇮 17:00 Tampere Utd – Inter Turku
TIP: minimalan ulog D1+ (1.87)

Inter Turku nije dobro otpočeo novu sezonu. Na samom startu ostvarili su pobedu nad KuPS-om, nakon toga usledio je pad forme i 3 vezana poraza. Sa ovim učinkom zauzimaju poslednju poziciju na tabeli.

Nakon poslednjeg meča, trener je bio razočaran rezultatom. Kako je izjavio, sve je išlo onako kako su planirali u I poluvremenu, ali u drugom se „nešto“ desilo, gde smo primili 4 golova.

Naredni domaći meč je veoma važan, pobeda je obavezna na novom stadionu. – izjavio je Hyvärinen.

Na drugoj strani, za razliku od Inter Turku-a, trćeligaš Tampere Utd je prikupio 6 bodova na 3 odigranih mečeva (2 pobede i 1 poraz). Jukka Listenmaa glavni trener Tampere Utd-a, izjavio je da želi iznenađenje pred svojim navijačima u ovom meču.

Sve u svemu, prvoligaš ima poteškoća na startu sezone. Loša igra i pad koncetracije uticalo je dosta na formu. Prvi domaći meč u ovoj sezoni igraju u narednom kolu. Trener je izjavio da je veoma važan, samim tim možda napravi blagu rotaciju danas. Ovu situaciju želi da iskoristi autsajder koji se sasvim solidno pokazao na startu sezone. Probaćemo na minimalan ulog tip D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje