četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gostima fali napadački trio, može li domaćin da sačuva svoju mrežu?

Od 21:15 u okviru Portugalske Prve lige, sastaju se ekipe Brage i Maritima, a meč se igra u sklopu 27.kola šampionata.

Braga se nalazi na 4.mestu sa skorom 13-7-6 i gol razlikom 38:22. Na domaćem terenu pružaju odlične partije imaju skor 9-2-2 i gol razliku 27:11.

Maritimo se nalazi na 6.mestu što može da zahvali dobrim igrama na domaćem terenu, ali na gostovanjima slabija izadanja i skor 3-4-6 uz svega pet postignutih golova i 12 primljenih. Veliki problem sa realizacijom ima ovaj tim van svog stadiona, a za današnji meč njihov trener neće moći da računa na udarne napadačke opcije: najboljeg strelca tima Dyega Soudu (15/5/1) i dvojicu najboljih asistenata u timu Edgara Costu (20/1/3) i Ghazaryana (23/1/3). Na osam mečeva odigranih na gostovanjima ovaj tim nije postigao ni jedan gol.

U međusobnim mečevima mogli smo da vidimo najpre 6 puta prolazan tip GG, da bi posldenja dva meča bila završena rezultatom 1:0.

Smatramo da je ekipa Brage danas veliki favorit, i da svakako vredi odigrati na njihovu pobedu, ali takođe mislimo da je bolja opcija da će ekipa Brage sačuvati svoj gol i da gosti lišeni usluge trojice bitnih igrača neće uspeti da zatesu mrežu rivala, kvota na igru Maritimo 0 golova u klaidionicama je 2,26. Nadamo se da će vam infomracije iz ovog članka pomoći u izboru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje