sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Grčki Atromitos doveo još 2 pojačanja!

Grčki prvoligaš Atromitos iz Atine danas je predstavio dva najnovija pojačanja, a to su golman Nikola Mirković i vezista Madson Nasimento Santos, poznatiji samo kao Madson. Dolaskom ova dva igrača broj pojačanja ekipe iz Atine popeo se na 8, pošto su nešto ranije ugovore potpisali Gijanulis, Polidoro Žunior, Hatzisaias, Manusos, Mensa i Vasilakakis.

25-godišnji golman Nikola Mirković stigao je besplatnim transferom iz beogradskog Rada, a potpisao je ugovor do 2019. godine. U Radu je proveo tek jednu polusezonu, a tokom tog perioda uspeo je da ostvari 13 nastupa, uz 40 primljenih golova, zbog čega je postao prvi golman ekipe. Pre toga, nastupao je u dresovima kruševačkog Napretka, Mladog Radnika iz Požarevca, subotičkog Spartaka, Zvijezde iz Gradačca, pa još jednom Spartaka.

26-godišnji defanzivni vezista Madson Nasimento Santos stigao je kao slobodan agent, pošto je još u martu napustio redove rumunske Krajove, a sa grčkim plavo-belima takođe je potpisao dvogodišnji ugovor. Za Krajovu je od leta 2014. do marta tekuće godine ostvario ukupno 64 nastupa, uz 1 gol i 1 asistenciju, dok je tokom prethodne sezone odigrao svega 8 utakmica. U svojoj karijeri bio je igrač brazilskog SSA-a (Sentro Sportivo Alagoano), Pauliste, Atletko Goianiensea, kao i rumunskog Vasluja i Krajove.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje