utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Grin Bej Pekers – Minesota Vajkings – Najava utakmice

Za mnoge u svetu ovi dani su neradni, ali ne i za sportiste. Konkretno se danas u Americi igra 17. kolo NFL šampionata. Očekuje nas rasplet u svim divizijama, a meč koji je nama posebno pao za oko odigraće Grin Bej Pekersi i Minesota Vajkingsi.

Prema kladionicama uloga favorita ide Grin Beju sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena 47,5.

Veoma bitan meč pre svega za Grin Bej koji se i dalje bori za poslednje mesto koje vodi u plej of. Ukoliko dobiju ovaj meč sledeće nedelje će igrati protiv Detroita, te postoje određene šanse da će biti u doigravanju.

Minesota je sa druge strane bezbrižna što se toga tiče. Odavano su osvojili diviziju i rešili plasman u plej of, ali i ovde imaju nekih ambicija. Eventualnim pobedama mogu da se dignu na tabeli u konferenciji i što je bitnije da zagorčaju život divizijskom rivalu, što je uvek najslađe.

Zbog toga mislimo da će Minesota ići ovde na pobedu i da će igrati sa svim starterima.
Kada igra Minesota uvek je zanimljivo i uvek ima poena. Njihov napad izgleda zaista dobro, Kirk Kazins i Džastin Džeferson prave pravi dar mar protivničkim odbranama i zato je Minesota tu gde jeste. Ipak, odbrana nije na nivou iz nekih prethodnih sezona, te Minesota često igra neizvesne mečeve i kad treba i kada ne treba.

Grin Bej igra sezonu za zaborav. Ipak i takvi su uspeli da vežu nekoliko pobeda i dobiju na samopouzdanju. Može se polemisati o tim pobedama, jer se često dešavalo da protivnici svojim odlukama dobrano pomognu Grin Beju. Ipak, na kraju dana se pamti samo pobeda, a danas je potpuno novi meč.

Biće ovde svega verujte, i najbolja opcija su over poeni. Sumnjamo da Grin Bej može da brani napade Minesote, a sa druge strane i ovaj oslabljeni napad Grin Beja će imati prostora protiv slabašne odbrane Minesote.

Predlog za klađenje: Više od 46,5 poena 1,77 Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje