petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Grin Bej Pekers – San Francisko 49ers – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Drugi meč današnjeg plej of programa u NFL ligi odigraće Grin Bej Pekersi i San Francisko 49ersi. Grin Bej je na svom ledenom Lembo Fildu prema kladionicama favorit sa kvotom 1,40, dok je margina za poene postavljena na 46,5.

Grin Bej je bio slobodan u prvom kolu plej ofa, jer jer osvojio prvo mesto u NFC konferenciji. Zaista su bili najbolji ne samo u svojoj konferenciji nego i u celoj ligi.

Aron Rodžers posle svih turbulencija pre starta sezone je odigrao fenomenalno i jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu. Mnogi smatrau da je ovo možda i poslednja šansa da Grin Bej igra veliko finale, jer su u prethodne dve stali na poslednjoj stepenici.

Za razliku od nekih prethodnih sezona ove sezone je Aron Rodžers i te kako imao pomoć svoje odbrane i za Grin Bej se može reći da je kompletan tim.

San Francisko sa druge strane dobio Dalasa u gostima u vajld kard rundi. Tri četvrtine San Francisko je pokazivao nadmoć, a onda umalo sve to prosuo. Džimi Garopolo je napravio neke glupe greške u bitnim momentima i Dalas je imao šansu da se vrati. Na sreću San Franciska i oni su imali svojih problema.

Analiza utakmica i predlog za klađenje:

Večeras je najavljeno nekih -18 stepeni Celzijusa u zalađenom Vinskonsinu. Nije čudno što se Grin Bej tokom cele sezone kida da ima domaći teren u plej of, jer ovi uslovi su zaista specifični i njima idu u korist.

San Francisko dolazi iz sunčane Kalifornije i kada odeš na debeli minus ne može ti biti svejedno.

E sad, igrački ovako San Francisko apsolutno ne odgovara Grin Beju. To je tim koji ima jako krupne, fizički dominantne igrače u svim linijama tima i mnogo trče. Obe stvari Grin Bej ne voli. U sezoni kada je San Francisko igrao u Superboulu u finalu konferencije su savladali upravi Gin Bej. Bila je to apsolutna dominacija San Franciska i zaslužena pobeda.

S obzirom da je ostao isti trener, sa istim kvoterbekom tu se taktika sigurno neće menjati, a ostaje pitanje da li će rezultat biti isti? Sumnjamo zaista, jer ove sezone Grin Bej izgleda veoma dobro i s obzirom da je ovo možda i poslednja sezona Arona Rodžersa u Grin Beju mi verujemo da će svi izginuti za pobedu.

Prosto, posle dugo vremena Grin Bej je kompletan u svim linijama tima. Gotovo da nema slabe tačke, a verujemo u ruku Arona Rodžersa koja će sigurno terorisati slabašni sekonderi San Franciska koji je sačinjen od ruki igrača.

Ukoliko Grin Bej pobede Džimi Garopolo će morati da baca loptu, a to se nikada nije završilo dobro po San Francisko.

Predlog za klađenje: Grin Bej više od 26,5 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://packerswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje