četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Gulit: Kuman idealan za trenera Holandije

Rud Gulit je izjavio da bi menadžer Evertona Ronald Kuman bio savršen trener holandske reprezentacije i da bi ih on vratio na pravi put nakon niza teških godina.

Holandija nije uspela da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo 2016. godine pod vođstvom Gusa Hidinka i Danija Blinda, a trenutno imaju težak zadatak da se kvalifikuju za Svetsko prvenstvo naredne godine iz grupe u kojoj se nalaze reprezentacija Francuske, Bugarske, Švedske. Gulit veruje da je Holandiji potreban trener sa iskustvom u inostranstvu i da je Kuman idealno rešenje.

,,Zaista sam ponosan na nas kao fudbalsku naciju, za visoke domete morate imati i visok nivo igre koji je Holandija izgubila u zadnjih par godina. Kuman je trener koji je prilagođen, pored rada u Ajaksu, Fejnordu i PSV on ima i iskustvo stečeno radom u inostranstvu i on jedini može uvideti šta Holandija radi pogrešno. On razume kako naši protivnici igraju protiv nas i ako ste samo radili u Holandiji onda ste slepi za to,, izjavio je legenda holandskog fudbala Rud Gulit.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje