petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hačanov nikako ne može biti ovako veliki favorit

Dosta zanimljivih mečeva ima danas na Rolan Garosu. Ima dosta sitnih kvota koje su u najmanju ruku sumnjive, i mi ćemo danas pokušati to da iskoristimo.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Rus Karen Hačanov i Slovak Martin Kližan. Kladionice maksimalno favorizuju Hačanova, a mi se pitamo zbog čega? Njegove igre na šljaci ove sezone su u najmanju ruku skromne. Ovde je imao veoma lak žreb u vidu Sedrika Marsela Šteba koji je do tog meča odigrao samo tri meča. Nakon toga, Hačanov je igrao protiv domaćeg igrača Barerea i uspeo da ispusti set. Ove sezone na šljaci ima samo jedno treće kolo, a sve ostalo su porazi u ranim fazama turnira. Na osnovu ovoga kvota na njegovu pobedu ne može biti 1,30. Po ko zna koji put kladionice se vode rankom koji ne igra mečeve.

Što se Kližana tiče kralj drame ako nas pitate. Kada dođe grend slem znate da će on odigrati neki maratonski meč, a ove sezone u Parizu je odigrao dva meča u pet setova. Svi pominju nedostatak snage i umor, ali imao je dan odmora i verujemo da je to dovoljno da se regeneriše i spremi za ovaj meč. Ovaj meč neće biti toliko naporan, jer Hačanov igra kratke poene, pa se Kližan neće mnogo umarati.

Bilo kako bilo za nas je ovo mnogo ujednačeniji meč nego što to kvote prikazuju. Ima Kližan sigurno oružje kojim može da parira Hačanovu i ovaj meč neće biti jednosmerna ulica za mladog Rusa.

Ima mnogo opcija za ovaj meč, a mi smo se odlučili za kontra hendikep od 5,5 gemova. Ukoliko se desi da Hačanov izgubi bar 1 set to bi moglo da pokrije ovaj hendikep.

Predlog za klađenje: Konta hendikep Kližan -5,5 1,85 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje