četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej dubl kvote 2.00 (10. Septembar)

Na našem partnerskom sajtu www.t1x2.net ima pregršt dobrih tipstera, a dvojica se izdvajaju po hokejaškim predlozima. Njih dvojica za danas predlažu 2 meča, kvote 2.00 ukoliko ih sve stavite na isti tiket.

Njihove objave prenosimo u celosti u nastavku teksta.


mima1234:

17:00 Trinec – C.Budejovice – 1 1,50

Danas smo pali za gol, ali ko je igrao na ozbiljnije pare imao je prilike na lajvu da vrati, kada je pao 5 gol, trenutni skor je sada 10/12 sto se tice ovog meca sutra ocekujem od aktuelnog sampiona da odmah pokaze na pocetku svoj kvalitet i tri puta su kvalitetnija ekipa od gostiju, ako sve bude regularno i ako ne bude stimanja od samog pocetka ne dovodim pobjedu Trineca upitanje, na WERK Areni nema mnogo sansi za druge ekipe, Trinec se pit sutra, kao i u vecini meceva, srecno.

Nemy:

18:00 h Liberec – Mountfield 1 @ 1.95, D3+ @ 1.72, 1X @ 1.35
Ko se seca i prati moje tipove, pre nekih desetak dana sam pao na prijateljski mec izmedju ova dva tima na golove. Domacin je bio Mountfield i dobio je 3:1, gde su po ocekivanju nastupili rezervni golmani, ali je Liberec sakrivao karte i dosao u izmenjenom sastavu. Ova dva tima su odigrala i kontrolni mec u Liberecu, a koji je dogovorom trenera zavrsen pobedom Libereca 3:0, posto je na pola meca napravljena rupa u ledu koja se nije mogla sanirati. Kako je u 23. minuti pao treci gol, mozemo reci da je za malo vise od 1/3 Liberec resio Mountfield. Igraci Mountfielda su usli bojazljivo u mec, gubili su duele jedan na jedan, bezali od direktnog kontakta, a prvi golman Kvaca je tada branio. Mountfield je izuzetno odradio pripreme, posebno se istice demoliranje Vienne Capitals 8:0 i 4:2. Liberec je saroliko odigrao pripremne meceve i to su izgubili od Pardubica 5:3, ali u kombinovanom sastavu i sa tri linije, dok su posle otisli na turnir koji je organizovao Red Bull u Austriju i tamo su isprasili Red Bullove perjanice Salzburg i Munchen i postali prvi tim iz Ceske koji je osvojio ovaj turnir Red Bull Salute. Treba istaci da Liberec dosta oslabljen ulazi u novu sezonu, jer su kao vicesampioni Ceske (izgubili finale od Trineca) ostali bez izuzetnih igraca koji su zatrazili trejd, a najbitniji su Michal Bulir otisao u Plzen, Radan Lenz otisao u KHL, Adam Musil u Dynamo Pardubice, mada im se vratio Jan Ordos iz Oskarshamna, Jakub Klepis iz Komete Brno i igrac kojeg dosta cenim jos dok je nastupao za finski HIFK Tomas Zaborsky. Ipak u rosteru imaju sjajne klizace Michal Birner, TJ Melancon, Tomas Filippi, Petr Jelinek, Jan Vlach i Fashko-Rudas. Nema sumnje da ce sjajni Kvaca na gol, tako da imate opciju cista pobeda, Liberec daje 3 i vise golova ili samo 1X duplu sansu koja super placa i mozda najsigurnija opcija.
Ovaj duel ce biti samo nastavak tamo gde je Mountfield stao prosle sezone, a to je da su ispraseni od Libereca 0-4 u seriji i nikada u novije vreme nisu dobro prolazili na ovom gostovanju. Bez sumnje na gol ce Lukes, a od opasnijih i poznatijih igraca isticu se Radek Smolenak, Orsava, braca Klima, Kanadjani Lalancette i McCormack, Lukas Cingel.
Takodje ce se igrati sa prisustvom publike, sto daje dodatnu dimenziju ovom mecu.
Vise nema pozorisne atmosfere i domaci led postaje ozbiljna prednost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje