ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hokej: Predlog za klađenje – Četvrtak 12. Oktobar

19:00 Skeleftea – Frolunda

Obećali smo da ćemo se ove sezone pozabaviti i hokejašima. Realno gledano dobar sport za one koji prate ovu igru. Ima nekih anomalija koje nam nisu jasne, ali nije ni bitno.

Na startu sezone pričali smo o određenoj taktici. U hokejaškom delu ćemo se baviti timovima koji vežu dva, ili više mečeva bez gola u prvoj trećini. Statistika kaže da bar 65% (ako ne i više) mečeva na margini od 4,5 ode u over. Malo smo se bili zaleteli na početku i to je bila greška. Ipak je potrebno vremena i njima da se uigraju.

Sezona je duga i kada uđemo u onu sredinu sezone kada se već zna ko će i gde završiti i kada mečevi maltene budu nebitni u rezultatskom smislu, onda treba ovo igrati.

Ovde imamo baš takvu situaciju, jer je Skeletftea vezala dva takva meča. Na sve to treba dodatai da su igrali i meč u okviru Lige Šampiona pre dva dana, što može da doprinese da ovo ode u over. Nismo sigurni da su ovi timovi po Evropi sposobni da igraju u kontinuitetu na visokom nivou.

Ono što nas raduje jeste da je Frolunda jedan od efikasnijih timova. Naime, na njihovim mečevima u proseku pada 5,8 golova i po tom parametru su drugi u ligi.
Dakle, statistika i samo statistika uz naravno malo matematike.

Predlog za klađenje: 5+ 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje