subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Holandija i Argentina sinoć obezbedile vizu za Katar

Do juče je bilo 11. poznatih učesnika SP (Katar, Brazil, Francuska, Belgija, Danska, Nemačka, Hrvatska, Srbija, Španija, Engleska i Švajcarska) , a njima se prvo nešto pre ponoći kao 12.-ta pridružila Holandija, a nešto posle ponoći kao 13.-ta Argentina.

Holandija se direktno plasirala na Mundijal pobedom nad Norveškom od 2:0 na svom terenu. Popularne Lale su tek na kraju utakmice slomile rivala, a golove su postigli Bergvijn i najbolji strelac evropskih kvalifikacija Depaj (12 golova i 6 asistencija). Turska je obezbedila baraž preokret u Podgorici i pobedom nad Crnom Gorom od 1:2.

Argentina je remizirala sa Brazilom 0:0 na neutralnom terenu u Sam Huanu (Urugvaj). Argentina je ovim remijem ostala neporažena (8 pobeda i 5 remija u 13 utakmica), ali što je još bitnije u preostala 6. kola je može prestići samo Ekvador koji ima meč više i 6 bodova manje. Direktan plasman će obezbediti 4. reprezentacije iz Južne Amerike, dok petoplasirana ide u baraž. Argentina je tako sinoć obezbedila učešće na Mundijalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje