petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Holandski klub kaznio huligana koji je napao srpskog golmana

Golmana Seville – Marka Dimitrovića je pri kraju revanš utakmice nokaut-faze Evropa lige protiv PSV-a napao domaći huligan. PSV je utakmicu dobio 2:0, ali je ispao jer su Španci u prvom susretu kod kuće pobedili 3:0. Po završetku utakmice navijač je utrčao na teren, pokušao udariti Dmitrovića i pritom ga je očešao šakom, ali ga je golman savladao i zadržao dok nisu došli redari.

Navijač je stao pred Dimitrovića, nešto mu kratko rekao i onda ga pokušao udariti. Golman mu je na to uzvratio i onda ga bez udarca srušio na pod, nakon čega su mu u pomoć pritrčali ostali igrači i pripadnici redarske službe. Dimitrović je prošao bez težih povreda, a nakon utakmice je u miks-zoni pokazao ožiljke na vratu.

Mora da je bio pijan i lud. Pokušao me udariti, ali sam ga uspeo uhvaiti i baciti na tlo dok nisu stigli redari. Neću vam reći što sam mu zaista hteo učiniti u tom trenutku. Ostaću tih„, rekao je Dmitrović španskim medijima nakon utakmice.

Na incident je sada reagirao i sam PSV. U holandskom klubu odlučili su se na drakonsku kaznu za ovaj prekršaj pa su svom navijaču izrekli 40 godina zabrane dolaskaa na sve utakmice, svih kategorija kluba iz Eindhovena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje