sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Holger Rune – Kasper Rud – Najava polufinala mastersa u Rimu

Dođosmo lagano i do same završnice mastersa u Madridu. Turnir kao turnir nije dao neke velike mečeve koji će se pamtiti, ali današnja polufinala bi mogla biti epska. Sve počinje skandinavskim derbijem između Runea i Ruda.

Zanimljivo, kladionice dobrano favorizuju Rune sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 22,5. Po našem mišljenju, kladionice su pogrešno postavile kvote. Verovatno su se vodile činjenicom da je Rune dobio Đokovića i zbog toga imamo ovu kvotu. Ipak, Đoković ne izgleda dobro na šljaci ove godine, pa ta pobeda i nije tako velika.

Ovaj meč će biti zanimljiv za praćenje samo zbog odnosa ova dva igrača koji nije najbolji. Naime, oni koji prate tenis znaju da su ova dvojica prošle godine igrali na Rolan Garosu kada je Rud slavio posle pet setova. Nakon toga je došlo do sukoba u svlačionici i od tada jedan drugom kada god mogu šalju otrovne strelice.

Igrački gledano i jedan i drugi su uodličnoj formi. Rud je konačno digao formu. Nakon lošeg Madrida ovde je morao da digne formu, jer brani polufinale. Te bodove je odbranio i možda je vreme da osvoji i neku jaču titulu.

Rune kao mladi teniser željan je pobeda i dokazivanja. U glavi će mu biti daj duel iz Pariza, te verujemo da će biti onaj pravi. Sve u svemu očekujemo veliku borbu i nadamo se over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje