petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

I Nadal odustao od Montreala

Organizatori mastersa u Montralu za veoma kratko vreme dobili su veoma loše vesti. Nakon odustajanja Novaka Đokovića (bilo za očekivati), od takmičenja na turniru je odustao i Rafael Nadal.

Nadal je na Vimbldonu doživeo povredu trbušnog mišića zbog kojeg nije igrao polufinale protiv Nika Kirjosa. Španac se vratio treninzima, ali smatra da je perdio oporavka bio prekratak i da je neophodno još vremena da bi se povreda 100% zacelila.

(13) Rafa Nadal on Twitter: „Desde los días de vacaciones y mi posterior reincorporación a los entrenamientos todo ha ido bien estas semanas. Hace cuatro días que empecé también a entrenar el servicio y ayer, tras el entrenamiento, tuve una pequeña molestia que hoy seguía ahí.“ / Twitter

„Nadam se da ću ponovo igrati u Montrealu, turniru koji volim i koji sam osvajao pet puta pred publikom koja me je uvek lepo dočekivala. Nemam izbora nego da u ovom trenutku razmišljam o svom zdravlju„, napisao je Nadal između ostalog na Tviteru.

Nadal je titulu u Montralu osvajao u četiri navrata. Prvu titulu je osvojio 2005. godine, a nakon toga još 2008,2013,2018 i 2019. godine.

Masters u Montralu je na programu od 7. do 14. avgusta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje