sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ibanjez u trenerskim vodama

Argentinski fudbaler Luis Ibanjez, ostaće upamćen kao jedan od retkih igrača, koji su od raspada Jugoslavije igrača za dva velikana, tj Dinamo i Crvenu Zvezdu i koji je uspeo da uđe u srca navijača oba tima.

Sada, Ibanjez igra u drugoj ligi Hrvatske u ekipi Jaruna,ali u tom klubu nije samo igrač.

On je ujedno i trener mlađih kategorija tj U16, a aktivno se školuje za trenera jer mu je želja da dobije uefinu lincencu i da se otisne u trenerske vode.

“Privlači me samo da sam u fudbalu. To je jedino što znam, što sam
naučio kroz sve ove godine. Završio sam B, a sada ću upisati A licencu.
Igram još uvek jer mi se igra. Imam želju i snagu. Prvi dan kada se probudim i želja za odlaskom na trening ne bude prisutna, ja ću prestati da igram.Hvala Bogu imam priliku da igram za Jarun. Zahvaljujem se klubu i predsedniku koji mi je dao priliku da igram i da budem trener ekipe mlađih kadeta (U16). Radim zajedno sa Rokom. Reč je o momku od kojeg može dosta da se nauči i zaista mi pomaže. Kada mene nema on je uvek tu. Drago mi je da sam krenuo u tom smeru da budem trener. Samo to me trenutno privlači. Ne ide uz mene da budem gazda restorana i da sedim po ceo dan. Moje mesto je na terenu. Još uvek osećam ljubav prema lopti”. izjavio je Luis Ibanjez

Hoćemo li Ibanjeza u budućnosti gledati na klupi jednog od velikih klubova sa Balkana, vreme će pokazati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje